Invitasjon til pre-lansering av Omnicus

Av Eivnd Jonassen - 2 min lesing

I august etablerte jeg – sammen med min mangeårige venn og kollega Glenn – Omnicus AS. Vi har fra oppstarten i august gjennomført såkalte «problem»-intervjuer – hvor vi har intervjuet beslutningstagere i kundesentere med noen få titalls til flere hundre ansatte. Vi har fått god innsikt i deres hverdag og samtidig fått bekreftet flere av våre teorier ift de utfordringene de har i sin hverdag.

Vi påstarter nå en ny fase i selskapet og vi ønsker derfor å invitere deg til å bli med på reisen – helt gratis – ved å reservere din plass!

Visjonen til Omnicus er å bygge et selskap som skal utvikle løsninger for bedrifter som yter kundeservice. Vi skal utvikle gode og ikke minst effektive løsninger til bedrifter som har dialog med sine kunder i digitale kanaler som telefon, e-post, chat og sosiale medier for å nevne noen.

Reisen mot hva Omnicus skal være i fremtiden er lang – dette blir ikke en sprint, men en maraton. Vi vil derfor begynne med en forenklet versjon av hva visjonen vil bli – og samtidig skal det være noe vi skal bygge på over tid. Første steg vil derfor være å lage en løsning for håndtering av e-post i support og ordre sammenheng – en Helpdesk.

Hvorfor en Helpdesk fra Omnicus?

Direkte e-post til den enkelte ansatte – som er håndterbart for tidlig stadier av en bedrift – blir fort uoversiktlig etterhvert som bedriften vokser. Som en bedrift i vekst vil man spesielt legge merke til dette når antall henvendelser øker, og kanskje mulighet for integrasjoner blir mer avgjørende. En setter samtidig bedriften i «fare» ved å benytte direkte e-poster til ansatte for generelle support og ordre henvendelser. For hva skjer dersom en ansatt glemmer å videresende henvendelser til rett vedkommende, eller om vedkommende som mottar e-posten er på ferie?

Ved å håndtere henvendelser fra kundene dine på denne måten blir det utfordrende å opprettholde en optimal responstid. Det blir samtidig utfordrende å samhandle med kolleger på denne måten.

Ved å innføre en helpdesk får man organisert alle henvendelser til bedriften slik at ingen blir glemt, og en kan være mer effektiv en tidligere. Samhandling mellom kolleger blir også enklere. Ved å ha en felles pålogging for alle ansatte vil alle i bedriften være oppdatert til enhver tid – samtidig som servicen ovenfor dine kunder kan oppleves like personlig som tidligere.

Integrasjoner med andre bedriftssystemer vil også være avgjørende når bedriften din vokser. Omnicus vil derfor ha stor fokus på integrasjon med andre bedriftssystemer som f.eks CRM systemer.

Reserver din plass i dag!

Vi inviterer deg til pre-lansering og du betaler ingenting for å delta. Vi vil derimot ha et begrenset antall plasser tilgjengelig i denne fasen, så reserver din plass i dag!

Ved å bli med på laget, vil vi også sende deg oppdateringer underveis via vårt nyhetsbrev. Ønkser du ikke å bli med på pre-lanseringen, men allikevel ønsker å holde deg oppdatert kan du gjøre det ved å skrive inn e-posten din nedenfor.

Hold deg oppdatert. Motta gratis nyhetsbrev!

Beklager, en feil har skjedd!